Lirik Lagu Ngerandu – Vita Alvia

Lirik Lagu Ngerandu – Vita Alvia
Sakat mungup srengengesampek surup sunaresing weruh wayah isunngerandu temuko dalu dino wis ganti mingguminggu wes ganti ulanriko pamit menyangsedelo… sing ono tekosing ono teko duwure gunung isun ambahijerune jurang sin slusuringgoleto pujane ati..masiyokorban nyowo sun belani nong endi riko nong endisun anteni tekan rikosamoek pupus welas iki dino wes ganti mingguminggu wes ganti ulanriko pamit menyang mung sedelosing ono tekosing ono teko…. duwure gunung isun ambahijerune jurang sun slusurigoleti

Lirik Lagu Sing biso – Vita Alvia

Lirik Lagu Sing biso – Vita Alvia
mulo sun sing bisosun sing biso nyepuro rikoati wis sing bisoyo sing biso nerimo riko sing sepisan riko natoni rosobolak balik riko njalok sepurowis entek alasan osing ketahanati wis jeru kelaran sing kuat maning isun wis warangulah riko wis kebangetankudu kelendi isun kentekan akalkepaksan isun riko tinggal mulo sun sing bisosun sing biso nyepuro rikoati wis sing bisoyo sing biso nerimo riko mulo sun sing bisosun sing biso nyepuro